201405 Maj

Viktiga datum våren 2014

Måndag 2 juni 18:00              Föreningens årsstämma
Tisdag 10 juni 08:00              Uppmätning av lägenheter
Onsdag 11 juni 08:00            Uppmätning av lägenheter    

Välkomna på föreningsstämma måndag den 2 juni kl 18:00
Måndagen den 2 juni kl 18:00 inleds årets föreningsstämma. Vi ses på gården på baksidan av huset.
Kallelse, årsredovisning och förvaltningsberättelse är utdelade sedan tidigare. På sista sidan finns även en fullmakt om du själv inte kan delta men vill att någon annan röstar för din räkning.

Uppmätning av lägenheter sker den 10-11 juni
Föreningen kommer att mäta upp samtliga lägenheter och lokaler vilket innebär att tillträde till samtliga lägenheter krävs. Om du själv inte kan vara hemma så finns möjlighet att lämna nyckeln samma morgon eller redan nu till Anders Johansson i 43:an. Mer information delas ut separat.

39:an              Tisdag 10 juni
41:an              Tisdag 10 juni och onsdag 11 juni
43:an              Onsdag 11 juni

Stamspolningen
Stort TACK till alla! Stamspolningen gick mycket bra och kommer förhoppningsvis inte att behöva göras om förrän om ytterligare 10 år. Du kan själv hjälpa till att hålla stammarna i gott skick genom att inte skölja ned t ex kaffesump, olja och matfett, detta bör istället kastas med hushållssoporna.

Tvättstugan
Om tvättprogrammet på tvättmaskinerna förlängs mot normal tid så beror det på att maskinen känner av för mycket skum. Detta orsakas av överdosering av tvättmedel och/eller tvättmedelsrester som finns kvar sen föregående tvätt(ar). Flytande tvättmedel rekommenderas framför pulver, i kombination med lagom dosering. Det är skonsammare för såväl maskiner som kläder och miljö.

Tänk på att se till att porten går i lås efter dig!
Se till att porten alltid går i lås efter dig, gäller även dörrarna på baksidan och vi rekommenderar att dörrarna i källargångarna hålls låsta.

Soliga sommarhälsningar

Styrelsen