201001 Januari

Till alla boende

Digital-TV
Nu är det analoga TV-nätet släckt i vårt hus och föreningen har övergått till gemensam digital-TV med möjlighet för varje hushåll att komplettera med fler kanaler. Om du har problem med störningar så hänvisar vi till Com Hems kundservice, www.comhem.se eller 0771-55 00 00.
Tips från Com Hem; Om du saknar ljud på ABC-nyheterna så har du förmodligen Dolby Digital aktiverat på din TV/Ljudanläggning och då blir det inget ljud på dom regionala sändningarna. Även övriga program hos SVT som inte sänds i Dolby Digital får ett försämrat ljud.

Gemensamt bredband och telefoni
Styrelsen har beslutat att komplettera digital-tv med bredband och telefoni. Det innebär att det i månadsavgiften för din lägenhet även kommer att ingå 10 Mbit bredband (med möjlighet att uppgradera på samma sätt som med digital-tv) samt telefoni genom Com Hem. Mer information kommer direkt från Com Hem. Den som vill kan naturligtvis ändå behålla sina privata abonnemang genom andra leverantörer.

Pågående/Kommande projekt

· Källare
Källargruppen, som valdes på årsmötet, arbetar vidare med källarprojektet. Målet är att vi ska fräscha upp källargångarna, förbättra belysningen, införskaffa nya tvättmaskiner och torktumlare till tvättstugan, sanera och ev montera ner den gamla oljepannan samt förbättra dörrar och lås i källaren.
· Hemsida
Styrelsen bygger just nu upp en hemsida för föreningen vilken kommer att lanseras under våren.
· Fastighetsförvaltning
Upphandling av ny fastighetsförvaltare pågår.
· Trapphus
Nästa stora projekt efter källarrenoveringen blir renovering av våra trapphus, portar och ev lägenhetsytterdörrar och separata brevlådor. Mer information om detta kommer när det blir aktuellt.

Parkeringstillstånd
Med detta brev bifogas ett parkeringstillstånd för 2010 vilket du ska placera väl synligt innanför bilens vindruta om du parkerar på någon av förenings p-platser på husets baksida. Varje hushåll har rätt till ett parkeringstillstånd.

Med vänlig hälsning

Styrelsen