201309 September

Till alla boende

Gemensam städdag

Boka in höstens gemensamma städdag i kalendern redan nu. Söndagen den 20 oktober kl 09,30 samlas vi på gården för att tillsammans bl a rensa ogräs, kasta skräp och olja in möbler. Dagen avslutas som vanligt med korvgrillning. Vänligen märk upp din cykel och barnvagn inför städdagen, omärkta kommer att köras till tippen. Det är inte tillåtet att förvara saker utanför ditt eget vindsförråd, alla möbler och prylar som står utanför vindsförråden kommer att kastas. Mer information kommer!

Försäljning av lokalen på gaveln

Slutförhandlingar gällande lokalen på gaveln pågår. Lokalen kommer att säljas i befintligt skick och byggas om till lägenhet. Våra andelstal kommer att räknas om, mer information om vad det innebär kommer i samband med att försäljningen slutförs.

Hemsidan

Vi kommer att testa en ny plattform för föreningens hemsida. Den gamla hemsidan fungerar tillsvidare med länkar och när vi har bestämt vilken hemsida som vi ska använda så kommer adressen att bytas ut, men än så länge gäller www.sbc.se/stadjan1-3.

Föreningens post

Vi har upptäckt att brevbärarna lite på måfå väljer vilken brevlåda som föreningens post hamnar i. Av den anledningen har vi satt upp en brevlåda till föreningen bredvid porten i 43:an. Där kan du även lägga meddelanden till styrelsen. Vänligen lämna föreningens post där om du av misstag får den i din egen brevlåda.

Gräsmattan

Det har såtts nytt gräs på baksidan och kommer att vid behov kompletteras med mer. Det finns gräsklippare i trädgårdsförrådet för den som vill hjälpa till att hålla gården fin.

Trivselregler

Uppdatering av trivselreglerna pågår och den nya versionen kommer att delas ut till alla under hösten. Vi har även haft en riskinventering gällande systematiskt brandskyddsarbete och föreningen har fått en del anmärkningar. Detta kommer att sammanställas i ett separat dokument och delas ut till alla. Hjälp till redan nu genom att tillse att du har fungerande brandvarnare i din lägenhet, att inte parkera barnvagnar och annat brandfarligt material i trapphusen.

Med vänlig hälsning

Styrelsen