201112 Glögg

Till alla boende

Föreningen firar med glögg
Med kort varsel vill vi bjuda in alla boende till en glöggkväll – måndagen den 19 december kl 19,00 är alla välkomna att fira att vi efter flera års kämpande återigen har tillgång till lokalen på gaveln.
Vi gissar att många är nyfikna på lokalen och därför kommer vi att vara i den om Kronofogden är klar med tömningen. I annat fall serveras glöggen i källaren mellan 41an och 43an. Välkomna!

Parkering på baksidan
Nytt inför 2012 är att alla boende får kvittera ut sitt parkeringstillstånd. De nuvarande gäller t o m
2012-01-31 och de nya gäller fr o m 2012-01-01. Parkeringstillståndet måste sitta innanför vindrutan vid parkering på baksidan. Du är välkommen att kvittera ut ditt tillstånd hos Christine Vesterholm i 41:an. Kom och knacka på eller bestäm tid via christine-vesterholm@hotmail.com eller 073-828 85 89, om du inte var hemma när vi gick runt och delade ut detta.

Värmen
Sex hushåll har anmält att de fortfarande har problem med värmen i alla eller vissa element. Målet är att vi ska få någon som kollar upp detta så snart som möjligt, då kommer vi att maila till berörda om vilken dag som ni får vara hemma och ta emot hantverkare alt lämna nyckeln till någon av de andra som också saknar värme.

Lilla lokalen
Vi har en intressent som förhoppningsvis kommer att hyra den lilla lokalen fr o m årsskiftet. Det är ett företag som ska använda lokalen som kontor.

Avgiftshöjning
I november informerade vi om en trolig avgiftshöjning inför 2012. För att täcka ökande löpande kostnader har vi beslutat om en 5% avgiftshöjning fr o m 2012-04-01.

God jul & Gott Nytt År

önskar
Styrelsen