201104 April

Städdag
Lördagen den 7 maj kl 10,00 samlas vi på baksidan för vårens gemensamma städdag. Vi avslutar som vanligt med korvgrillning för alla som har deltagit och hjälpts åt att göra fint i och kring huset. Den som inte kan vara med på städdagen får ett avskilt uppdrag att genomföra vid annat tillfälle. Mer information kommer.

Aktuella projekt
Nu i april påbörjar vi renoveringen av källaren. Vi kommer att fräscha upp golv, väggar och tak, se över belysningen och byta dörrar till källarutrymmen samt komplettera med nya dörrar i varje ände av källargångarna. Dessa dörrar kommer alltid att hållas låsta för att vi ska få bättre säkerhet i huset. Under renoveringen kommer vi att ha begränsad tillgång till alla källarutrymmen, och vi kommer inte att kunna ha cyklar och barnvagnar inomhus. Ni som har förråd i källaren blir kontaktade av styrelsen.

Nästa projekt blir att renovera trappuppgångarna och byta till säkerhetsdörrar. I och med detta så anpassar vi oss till Postens önskemål och byter från brevinkast till postboxar. Samtliga postboxar kommer att placeras i källaren eftersom vi inte har tillräckligt med utrymme i trappuppgångarna.

Tvättstuga
Nu är tvättstugan även utrustad med brandsläckare och lakansträckare.
Den ena av tvättmaskinerna har varit ur funktion pga att en BH-bygel fastnat i avloppsventilen, men detta är nu åtgärdat och alla maskiner fungerar som de ska. Använd alltid tvättpåse när ni tvättar BH och andra plagg där det kan lossna delar.
Vänligen fäll ihop mangeln efter användning så att denna inte används som avställningsplats med följd att duken blir förstörd.

Lokal uthyres   
Föreningen har en ledig lokal för uthyrning, lämplig som kontor eller lager, men får ej användas som bostad. Lokalen är ca 19kvm, utrustad med pentry, wc och dusch. Fönster mot baksidan.
Kontakta styrelsen om du är intresserad av att hyra lokalen,  brfstadjan@gmail.com

Uppställning entrédörrar samt dörrar på baksida
Samtliga entrédörrar och dörrarna på baksidan är utrustade med ”stoppers” om du behöver ställa upp dörren tillfälligt. Dessa sitter i nederkant på insidan av dörren. Vid uppställning trampa hårt på den övre pedalen. När du vill stänga dörren igen så trampar du på den nedre pedalen.
    

Valberedning
Styrelsen är i behov av nya krafter, valberedningen kommer inom kort att påbörja sitt arbete. Anmäl gärna ditt intresse redan nu till Alexander Ekström,   alexander.ekstrom@hemmabutikerna.com
Den nya styrelsen väljs på årsmötet måndagen den 13 juni.

Med vänlig hälsning
Styrelsen