201205 Maj

Till alla boende

Aktuella projekt
Vi kommer att sälja gavellokalen i befintligt skick till ett företag som gör om den till bostadsrättslägenhet. I nuläget finns tre intressenter och vi kommer att sälja till högstbjudande i kombination med erfarenhet av liknande projekt.
Lägenhet 201 har tyvärr en fuktskada som ska åtgärdas inom kort.
Båda dessa projekt kan innebära störningar och arbetsfordon på parkeringen. Vi återkommer med mer information.

Tack!
Stort tack till alla som ställde upp på vårens städdag! Du som inte var med är välkommen att kontakta Pia för tilldelning av arbetsuppgift. Fönster i trapphusen behöver putsas, gräset behöver klippas…

Källarutrymmen
Källaren är i stort sett färdigrenoverad, några mindre åtgärder kvarstår dock.
I 39:an finns föreningens trädgårdsförråd, elskåp och förvaringsutrymme för barncyklar och barnvagnar. Vänligen respektera detta så att våra barn och barnfamiljer enkelt kan ta ut sina cyklar och barnvagnar genom dörren på baksidan.
Mellan 39:an och 41:an finns ett styrelserum där vi kommer att förvara föreningens pärmar mm samt ett utrymme för cyklar.
Mellan 41:an och 43:an finns elskåp, fjärrvärmecentral samt ett utrymme för cyklar. Eftersom det är något krångligare att ta in och ut sin cykel här önskar vi att ni som inte använder era cyklar dagligen flyttar dessa hit. På sikt kommer lägenheterna brevlådor att finnas i gången mot baksidan (förändring i samband med trapphusrenovering och installering av säkerhetsdörrar).
När källarrenoveringen är helt slutförd kommer dörrarna i källargångarna att låsas för att förhindra tillträde för obehöriga.

Sopor
Föreningen har inget grovsoprum, var och en kastar sina egna grovsopor vid återvinningsstationen på Margretelundsvägen eller Bromma återvinningsscentral. Hjälp till att hålla föreningens utrymmen trevliga, lämna inte dina kartonger och glas i källaren eller vid sandlådan. Det är ingen annan som kommer att ta hand om dem.
Eventuellt kommer vi att byta ut befintliga plastkärl för hushållssopor mot låsbara ”sopstugor” för att undvika att andra använder våra sopkärl.

Årsmöte
Måndagen den 4 juni kl 19,00 är samtliga medlemmar välkomna till föreningsstämman! Vi hoppas på fint väder och kommer att hålla till på baksidan av huset. Ta med den årsredovisning och förvaltningsberättelse som du har fått i din brevlåda.

Med vänlig hälsning
Styrelsen