201005 Maj

Städdagen

Tack för er medverkan på vårens städdag! Alltid lika trevligt att vi tillsammans gör det fint i tvättstuga, trapphus och på gården. Det finns lite få saker kvar att göra men dessa är utdelade till medlemmar som inte hade möjligheten att vara med denna gång.

Källarrenovering

Nu har vi lyckats få en klar bild över vad som bör göras i källaren samt i vilken ordning. Renovering kommer att ske löpande. Idéer tas gärna emot via föreningens mail brfstadjan@gmail.com

Comhem

Vi hoppas att det funkar bra med Comhems tjänster, vid frågor kontakta kundsupport: 0771-55 00 00.

Vi är i behov av nya styrelsemedlemmar - utan styrelse ingen förening

Vi söker flera nya styrelsemedlemmar eftersom en stor det av styrelsen kommer att avsäga sig sina styrelseuppdrag i föreningen och därmed lämnar sina poster vid årsmötet.

Är du intresserad av uppdraget som styrelsemedlem? Vänligen kontakta Anna Stålberg per telefon 0733-44 20 66, per epost brfstadjan@gmail.com eller genom att lägga en intresselapp i Annas postfack i port 41 senast den 6 juni.

Uppdraget som styrelsemedlem innebär att verka för alla medlemmar ska bo bra, prisvärt och trivsamt. Arbetsuppgifterna fördelas mellan styrelsemedlemmarna inom olika ansvarsområden. Det är max 1 styrelsemöte/månad. Platserna tillsätts vid kommande årsmöte.

Du som bostadsrättsinnehavare

Att bo i bostadsrätt innebär att du tillsammans med dina grannar är medlem i  en ekonomisk förening som äger fastigheten och därmed också lägenheterna. Du är själv med och äger husett du bor i. Styrelsen företräder medlemmarna och har i uppdrag att se till att bostadsrättsföreningen förvaltas på bästa sätt, men alla medlemmar är gemensamt ansvariga för att boendet fungerar bra. Allt från lägenheterna och de gemensamma utrymmerna till utemiljö.

Med vänlig hälsning

Styrelsen