201306 Juni

Årsmötet

Tack för er medverkan på årets årsmöte! Tyvärr var det många som saknades och vi vill därför påminna om hur viktigt det är att du som medlem engagerar dig i föreningen.

Att bo i bostadsrätt innebär att du tillsammans med dina grannar är medlem i en ekonomisk förening som äger fastigheten och därmed också lägenheterna. Du är själv med och äger huset du bor i. Styrelsen företräder medlemmarna och har i uppdrag att se till att bostadsrättsföreningen förvaltas på bästa sätt, men alla medlemmar är gemensamt ansvariga för att boendet fungerar bra.

Ny styrelse

Den nya styrelsen består av följande ledamöter; Anders Johansson, Christian Cederlund, Hugh McCarthy, Betlehem Adnew och Staffan Kvisth samt följande suppleanter Pia Hartzell, Christine Vesterholm, Mikael Rolander, Ann-Sofie Daryapeyma och Alexander Ekström.

Det enklaste sättet att nå oss i styrelsen är per e-post brfstadjan@gmail.com eller att knacka på. Föreningen har som ni säkert vet en egen hemsida www.sbc.se/stadjan1-3.

Aktuellt just nu

Vi kommer att skicka ut information löpande om vad som händer i föreningen. I nästa informationsbrev återkommer vi med vilka projekt som är aktuella just nu och hur vi kommer att fördela styrelsearbetet samt vem som är kontaktperson för vad.

Det trivseldokument som togs fram 2010 kommer att uppdateras och delas ut till alla igen.

Kontaktuppgifter

Bostadsrättsföreningen behöver uppgifter för att kunna kontakta dig vid behov.

Vänligen skicka dina/era kontaktuppgifter till oss per e-post brfstadjan@gmail.com eller lämna ett papper i någon av våra brevlåder. Vänligen ange lägenhetsnummer, namn, telefonnummer dag- och kvällstid samt e-postadress.

Trevlig sommar!

Gården på baksidan är gemensam, använd gärna bord och grillar men ta med egen grillkol.

Delar av gården är uppgrävd men tisdagen den 18 juni kommer den att jämnas ut och det kommer att sås nytt gräs.

OBS! Tisdag 18 juni OBS! Bilarna kan stå kvar på parkeringen men måste backas bak ordentligt så att det finns plats för arbetsfordon framför!

Vi i styrelsen önskar alla en glad midsommar och en fortsatt trevlig sommar!

Med vänlig hälsning

Styrelsen