201011 November

Entrédörrar
Nya dörrar är monterade i samtliga entréer och på baksidan. På baksidan har vi kompletterat med dörrstängare, om du vill ställa upp dörren finns ett stöd i nederkanten som ”kopplas bort” med en pedal. Se alltid till att dörren går i lås efter dig.

Tvättstuga och torkrum
Preliminärt startdatum för renovering av tvättstuga och torkrum är den 22 november och det beräknas ta ca 5 veckor. Under den här tiden kommer vi inte att kunna erbjuda några tvätt- och torkmöjligheter i föreningen. All utrustning kommer att bytas ut, väggar, golv och tak målas om, det blir nya dörrar och ny armatur. Ytterligare information kommer ca 1 vecka före arbetsstart.

Sanering
Asbestsanering är utförd, nedmontering av husets gamla oljepanna och oljecistern pågår.
I samband med detta arbete fick vi ett värmebortfall som påverkade flertalet lägenheter. Om dina element fortfarande är kalla rekommenderar vi att du luftar dessa.

Tack!
Stort tack till alla som ställde upp på städdagen eller i anslutning till denna!

Parkeringen på baksidan
Ju noggrannare vi parkerar på baksidan av huset, desto fler bilar får plats. För att underlätta för varandra är det bra om parkering sker så nära kanten som möjligt. Lämna gärna en smal gång vid  den nya trappan ned till tunnelbanan.

Styrelsen
Sedan styrelsen valdes på årsmötet i juni har antalet styrelsemedlemmar reducerats från 9 till 7 och 
fr o m januari är vi bara 6. Vi hoppas därför att det finns intresse bland övriga medlemmar att bidra till föreningsarbetet, Valberedningen tar redan nu emot intressen från er som vill gå med i styrelsen, vänligen kontakta Alexander Ekström i 41:an som är sammankallande i valberedningen. Du som vill bidra på annat sätt (du kanske är ekonom och vill vara revisor i föreningen, är hantverkare och vill ansvara för fjärrvärmesystemet samt kontakterna med Åkerlunds…) är välkommen att kontakta oss i styrelsen per e-post : brfstadjan@gmail.com. 


Med vänlig hälsning

Styrelsen