201311 November

Tack!
Stort tack till alla som hjälpte till på höstens städdag!

Ny hemsida
Föreningen har en ny hemsida http://stadjan1-3.bostadsratterna.se/. Här finns information om föreningen, aktuella nyheter och ett kontaktformulär om du vill nå oss i styrelsen.

Förändring av andelstal, månadsavgifter och uppmätning av lägenheter
I samband med ombyggnaden av lokalen till lägenhet kommer andelstalen att räknas om. Inför detta passar vi även på att mäta upp samtliga lägenhetsytor så att de nya värdena beräknas korrekt. Vi jobbar just nu med budget för 2014 och preliminärt kommer månadsavgifterna att höjas med ca 5%.

Stamspolning
Under hösten/vintern kommer vi troligtvis att spola stammarna. När detta görs behöver vi tillträde till samtliga lägenheter, antingen genom att någon finns hemma eller att nyckel lämnas till aktuell kontaktperson. Mer information om datum och tid för detta kommer senare.

Ny portkod
Måndagen den 25 november byter vi portkod.

Felanmälan
Vid tekniska problem i fastigheten, vänligen kontakta i första hand styrelsen och i andra hand Åkerlunds Fastighetsservice per telefon 08-39 06 50.
Om ärendet gäller din egen lägenhet och du, enligt stadgarna, själv har ansvar för att åtgärda problemet så kan Åkerlunds ändå hjälpa till men du blir själv debiterad för kostnaden.

Med vänlig hälsning

Styrelsen