201104 April

Viktig information angående vindsutrymmet i 43:an och källarrenoveringen

Källarrenoveringen
Tisdagen den 26 april påbörjas källarrenoveringen. Innan dess ska källarförråden tömmas, ni som har källarförråd får separat information om detta. 

Arbetet börjar i 39:an vilket innebär att barnvagnar och cyklar under renoveringen får flyttas till lediga utrymmen mellan 41:an och 43:an. Senare under renoveringen blir det tvärtom om och allting får flyttas i omvänd riktning.

Källarrenoveringen beräknas vara färdig efter sommaren.

Vindsutrymmet i 43:an
I det allmänna utrymmet på vinden i 43:an står idag ett antal soffor, bord och sängar mm. Om du har ställt upp möbler som du vill ha kvar så måste du ta hand om dessa senast söndagen den 17 april, eftersom vi behöver utrymmet för att bygga nya förråd. Under vecka 16 kommer allting, som fortfarande är kvar, att kastas för att bereda utrymme för de nya förråden.

De som idag har källarförråd kommer att erbjudas nya förråd på vinden i 43:an och vi kommer även att ha några extra förråd för uthyrning till medlemmar med extra förvaringsbehov. Vänligen anmäl intresse till  brfstadjan@gmail.com, först till kvarn… Det gäller även dig som behöver ett förråd för att behålla möbler och annat material som idag står i allmänna utrymmen.

Även i vindsutrymmet i 39:an har någon utnyttjat det gemensamma utrymmet för sina privata möbler. Det som fortfarande står kvar kommer att slängas på den gemensamma städdagen den 7 maj.

Med vänlig hälsning

Styrelsen