201004 April

Trapphus

Inom kort kommer ett städföretag att ta över städningen i trapphus och klällargångar. Städningen kommer även fortsättningsvis att ske varannan vecka. Så länge schemat över vem som ansvarar för städningen i trapphuset sitter uppe så gäller dock detta.

Årsmöte

Årsmötet är planerat till torsdagen den 17 juni. Mer information och kallelse kommer senast 2 veckor före årsmötet.

Förändringar i lägenheten

Det är varje enskild person som bär ansvaret för sin egen lägenhet, för de personer som släpps in i lägenheten och för den eventuella skada och de problem som uppstår. Det är därför viktigt att kräva att få se ett ansvarsbevis, dvs att ens hantverkare är rätt försäkrad. Se till att den hantverkare du anlitar har f-skatteseldel och betala "vitt". Dubbelkolla också med försäkringsbolaget att hantverkarens försäkring är betald och giltig.

Mindre förändringar för göras i lägenheten, du får t ex lägga nya golv, sätta upp nya skåp och byta ut vitvaror i köket utan att förankra detta hos styrelsen. Mer omfattande förändringar kräver dock styrelsens tillstånd, t ex om du vill ta ner en vägg, dra nya rör i kök och badrum. Ibland kan det också behövas bygganmälan för att utföra vissa åtgärder i lägenheten. Kontakta alltid styrelsen innan du sätter igång!

Städdag

Kom ihåg städdagen - lördagen den 8 maj.

Om du inte kan vara med - kontakta Pia så får du en arbetsuppgift att utföra vid annat tillfälle.

Trevlig valborg!

Med vänlig hälsning

Styrelsen