201404 April

Viktiga datum våren 2014
Vänligen boka följande datum redan nu;
28 – 30 april                          Stamspolning                       Mer information kommer senare
Måndag 2 juni                       Föreningens årsstämma        Mer information kommer senare

Vi är i behov av nya styrelsemedlemmar!
Vi söker flera nya styrelsemedlemmar till styrelsen för Brf Städjan 1-3.

Uppdraget som styrelsemedlem innebär att verka för alla medlemmar ska bo bra, prisvärt och trivsamt. Arbetsuppgifterna fördelas mellan styrelsemedlemmarna inom olika ansvarsområden. Det är ca 1 styrelsemöte/månad. Platserna tillsätts vid kommande årsmöte, måndagen den 2 juni.

Vänligen kontakta valberedningen om du är intresserad, Gunilla i 39:an, Sara eller Nina i 43:an.

Pågående/kommande arbeten
Just nu pågår arbeten i lägenhet 201 vilka beräknas fortsätta till mitten av april. Under arbetstiden har lägenhetsinnehavarna fått tillåtelse att förvara sina saker i föreningens gemensamhetsutrymmen. Arbetet medför även att gården på baksidan utnyttjas av leverantören.

Bygglov är beviljat för ombyggnad av lokal 301 till bostadsrätt och arbetet kommer att påbörjas så snart som möjligt. Detta kan komma att innebära begränsad tillgång till parkeringsplatserna på baksidan, vänligen respektera eventuella anslag om detta.

Stamspolning sker den 28-30 april, tillträde till samtliga lägenheter krävs. Om du inte själv kan vara hemma så finns möjlighet att lämna nyckeln samma morgon eller redan nu till Anders Johansson i 43:an. Mer information om exakta tider delas ut separat. Den som inte lämnar tillträde till sin lägenhet får bekosta stamspolning i den aktuella trappuppgången vid ett annat tillfälle.

39:an              Måndag 28 april
41:an              Tisdag 29 april
43:an              Onsdag 30 april

Städdagen

Ett stort TACK till alla som hjälpte till på städdagen!

Glada påskhälsningar

Styrelsen