201002 Februari

Till alla boende

OVK-besiktning
Under våren kommer en ObligatoriskVentilationsKontroll att göras i föreningen. Företaget som utför denna kommer den här dagen att behöva tillgång till alla lägenheter. Vi återkommer med mer information och tidpunkt för detta. Den som vill kan redan nu lämna sina nycklar till Staffan Kvisth (uppg 39), det kommer även att finnas möjlighet att själv vara hemma eller att lämna sina nycklar på morgonen. Den som inte lämnar tillträde till lägenheten kommer att debiteras för extra besök som detta medför.

Hemsida
Styrelsen har byggt en egen hemsida för föreningen. Här hittar du mer information om föreningen www.sbc.se/stadjan1-3. Vi har också en gemensam e-postadress om du behöver nå någon av oss i styrelsen brfstadjan@gmail.com.

Betala din månadsavgift/hyra med e-faktura eller autogiro
Fr o m kvartal 2 kommer det att finnas möjlighet att få månadsavgiften/hyran på e-faktura. Det kommer att finnas som alternativ hos din internetbank.
Redan nu finns möjlighet att betala sin månadsavgift/hyra via autogiro. Beställ detta genom din internetbank (sök på Städjan 1-3) eller hämta en blankett för detta hos Anna Stålberg (uppg 41).

Det är viktigt att betala sin månadsavgift
Bostadsrättslagen säger att nyttjandelagen till en bostadsrättslägenhet är förverkad, och ger föreningen rätt att säga upp bostadsrättshavaren att flytta, om denne dröjer med att betala avgiften utöver två vardagar efter förfallodagen.

Trivsel
Det finns ett antal faktorer som tillsammans och var för sig påverkar trivseln i föreningen. Dessa har styrelsen sammanställt i ett separat dokument som bifogas med detta brev.

Inbrott
Vi har tyvärr haft ett flertal källarinbrott de senaste 6 månaderna. Vi vill därför be alla att se till att ytterdörren alltid går i lås efter passering.

Ny portkod
Ny portkod fr o m den 26 februari är XXXX (du har tilldelats denna information i pappersform, kontakta styrelsen i annat fall)..

Kontaktuppgifter
Styrelsen vill alltid ha tillgång till aktuella kontaktuppgifter till ditt hushåll. Vänligen informera Anna Stålberg (uppg 41) om du byter telefonnummer eller e-postadress. Du som inte har lämnat några kontaktuppgifter alls bör göra det omgående.

Med vänlig hälsning

Styrelsen