201204 April

Till alla boende

Du som bostadsrättsinnehavare
Att bo i bostadsrätt innebär att du tillsammans med med dina grannar är medlem i en ekonomisk förening som äger fastigheten och därmed också lägenheterna. Du är själv med och äger huset du bor i. Styrelsen företräder medlemmarna och har i uppdrag att se till att bostadsrättsföreningen förvaltas på bästa sätt, men alla medlemmar är gemensamt ansvariga för att boendet fungerar bra. Allt från lägenheterna och de gemensamma utrymmena till utemiljö.

Vi är i behov av nya styrelsemedlemmar – utan styrelse ingen förening
Vi söker nya styrelsemedlemmar eftersom flera i styrelsen, som har varit med länge, önskar lämna sina poster vid årsmötet och därmed gärna vill lämna över till nya engagerade krafter.

Uppdraget som styrelsemedlem innebär att verka för att alla medlemmar ska bo bra, prisvärt och trivsamt. Arbetsuppgifterna fördelas mellan styrelsemedlemmarna inom olika ansvarsområden. Det är max 1 styrelsemöte/månad. Platserna tillsätts vid kommande årsmöte.

Anmäl gärna ditt intresse redan nu till Christian Cederlund, christian_cederlund@hotmail.com.

Årsmöte
Måndagen den 4 juni kl 19,00 är samtliga medlemmar välkomna till föreningsstämman! Vi hoppas på fint väder och kommer att hålla till på baksidan av huset. Årsredovisning och kallelse skickas ut separat senast 2 veckor innan mötet..

Aktuella projekt
Källarrenoveringen har dragit ut på tiden men nu kvarstår enbart några småjusteringar innan den är klar.
Trapphusrenoveringen är uppskjuten pga oförutsedda kostnader i form av tömningen av gavellokalen och en fuktskada.
Gavellokalen kan förhoppningsvis renoveras och säljas som lägenhet vilket ger ett tillskott till föreningen.

Städdag
Söndagen den 6 maj kl 09,30 samlas vi på baksidan för vårens gemensamma städdag. Vi avslutar som vanligt med korvgrillning för alla som har deltagit och hjälpts åt att göra fint i och kring huset. Den som inte kan vara med på städdagen får ett avskilt uppdrag att genomföra vid annat tillfälle. Mer information kommer.

Glada påskhälsningar